Управа за заштита на културното наследство
Македонски / English
Дома Дома
За управата За управата
Статус Статус
Структура Структура
Активности Активности
Правилници Правилници
Контакт Контакт
ДНЕВНИК - 2008 година
Култура / Culture

Празни касите за откуп на артефакти
понеделник, 09 јуни 2008

Диви копачи ја прекопуваат источна Македонија
среда, 04 јуни 2008

Спомениците ќе почекаат за категоризација
вторник, 03 јуни 2008

Фирми без лиценци го конзервираат културното наследство
четврток, 29 мај 2008

Kолабира kонзерваторскиот еснаф
понеделник, 19 мај 2008

Доцни конзервацијата на скопското Кале
понеделник, 12 мај 2008

Меџити сам си дал дозвола за градба на музеј на ОНА
вторник, 06 мај 2008

Доцнат монографиите што ги плати УНЕСКО
сабота, 03 мај 2008

Институт за културно наследство за стратегија во заштитата
вторник, 29 април 2008

Без културен нема ни политички идентитет
сабота, 29 март 2008

Се отвора дигиталниот центар за културно наследство
среда, 26 март 2008

Незаконска порта ќе ја затвори Чаршијата
понеделник, 24 март 2008

Центарот е катализатор за заштита на културното наследство
петок, 28 март 2008

Археолзите во потрага по тајните на Скупи
понеделник, 17 март 2008

Чаир незаконски ќе отвори музеј на ОНА
четврток, 14 февруари 2008

Најоштетените споменици први за конзервација
сабота, 26 јануари 2008

Намалени дивите ископувања на локалитетите
петок, 25 јануари 2008

Ќе се гради центар за конзервација во Гостивар
понеделник, 21 јануари 2008

И ПОКРАЈ ЗАБРАНАТА ОД УПРАВАТА ЗА ЗАШТИТА НА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО понеделник, 21 јануари 2008 http://www.dnevnik.com.mk/default-
mk.asp?ItemID=D854599D9B159B4384506F9F5267CC55&arc=1

Грција сака доминација врз антиката на Балканот
среда, 02 јануари 2008

 

 Апел Л И Н К О В И
cl

Апел И Н Ф О Р М А Т О Р
Списание на Управата за заштита на културното наследство
cl

Апел Х Е М Е Р О Т Е К А
cl

Македонски Археолошки Весник

Министерство за култура на Република Македонија

Скопско Кале

Periblepto dome in the narthex