Управа за заштита на културното наследство
Македонски / English
Дома Дома
За управата За управата
Статус Статус
Структура Структура
Активности Активности
Правилници Правилници
Контакт Контакт
Утрински Весник - 2008 година
Култура / Culture

Да ги чуваме нашите корени (24.05.2008)
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=48C587D14896D14D8CF4B56738B9B653

Старо Нагоричане - идна културна туристичка целина (20.05.2008) http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=F81115708333D54EB6B9BF6DEC5E8AF9

Ќе биде ли Кокино првиот културен предел во земјава (13.05.2008) http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=63DFAD12D01A9D4E8668B858BA1501C5

Музејот на ОНА е отворен без потребните дозволи (07.05.2008) http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=9103FAD470132648BA81082E0EC262E4

Самоволие во Чаир (07.05.2008) http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=61F8F5A27D25B74CAFBCD024EF964694

Премиерот очекува поатрактивни наоди на Скупи (30.04.2008) http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=BB1037847E2A524284D7EC3CFA61E07B

Продолжува изградбата на портата во Старата чаршија (29.03.2008) http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=753E17237BE4FF468EFC3060FD11F365

Отворен Регионалниот центар за дигитализација на културното наследство (28.03.2008) http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=86C7D4D21B4EBD4B89859F574AD12DBB

Тетовско Кале ќе го истражуваат археолози од Македонија, Косово и од Албанија (07.03.2008) http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=9902EDA18079464F82BAC6BD19E78D5E

Кафетеријата во Хераклеја дивоградба? (29.02.2008) http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=A6F89A8F99D2144180C08131BC3787AB

Старата турска куќа во политичка пресметка (14.02.2008) http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=0E08CD969F41A84ABE84F2B8C3BAEFD2

Куќата на Кумбараџи скриено богатство на Скопје (14.02.2008) http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=A9063CB34057F94598664C330C51B2DB

Заштитата на културното наследство забавена од дуплирање надлежности (06.02.2008) http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=77E7D66EEC4BF744AB22FC0DFC3E73D8

 

 Апел Л И Н К О В И
cl

Апел И Н Ф О Р М А Т О Р
Списание на Управата за заштита на културното наследство
cl

Апел Х Е М Е Р О Т Е К А
cl

Македонски Археолошки Весник

Министерство за култура на Република Македонија

Скопско Кале

Periblepto dome in the narthex