Управа за заштита на културното наследство
Македонски / English
Дома Дома
За управата За управата
Статус Статус
Структура Структура
Активности Активности
Правилници Правилници
Контакт Контакт
ВЕЧЕР - 2006 година
Култура / Culture

Враќање на светиклиментовиот дух
2006-11-08
   

Обновување на најстариот Универзитет на Балканот- Климентовиот
2006-11-06    

За истражувачите на Кокино нема докази дека Цоцев камен е опсерваторија
2006-11-01
   

За новите откритија и старите диви копачи
2006-10-26
   

Фалсификување на античката историја!?
2006-10-23
   

Во вреќа грав ќе ни ја изнесеа историјата
2006-10-20
   

Македонија - најпознатата непозната земја во светот
2006-07-12
   

Ѕид без особено културно значење
2006-04-19
   

 

 Апел Л И Н К О В И
cl

Апел И Н Ф О Р М А Т О Р
Списание на Управата за заштита на културното наследство
cl

Апел Х Е М Е Р О Т Е К А
cl

Македонски Археолошки Весник

Министерство за култура на Република Македонија

Скопско Кале

Periblepto dome in the narthex