Управа за заштита на културното наследство
Македонски / English
Дома Дома
За управата За управата
Статус Статус
Структура Структура
Активности Активности
Правилници Правилници
Контакт Контакт
ВЕСТ - 2008 година
Култура / Culture

За уништените споменици во Парк надлежен е само Градот
2008-07-09
   

Римски воен логор на ридот кај Градиште
2008-05-16
   

Почна изградбата на Музеј на ОНА во Чаир
2008-05-06
   

Археолози од Македонија, Косово и Албанија ќе копаат на Тетовско кале
2008-04-19    

Музејот на вода привлечен за нуркачите
2008-03-11
   

ОНА киднапира спомен куќа за музеј
2008-02-07
   

Наколната населба кај Охрид готова во декември
2008-01-28
   

Турците од утре ќе ја договараат конзервацијата на Камениот мост
2008-01-22    

Паско ќе го води проектот за куполите на Собранието
2008-01-12
   

 

 Апел Л И Н К О В И
cl

Апел И Н Ф О Р М А Т О Р
Списание на Управата за заштита на културното наследство
cl

Апел Х Е М Е Р О Т Е К А
cl

Македонски Археолошки Весник

Министерство за култура на Република Македонија

Скопско Кале

Periblepto dome in the narthex