Жална вест

Со длабока тага ја примивме веста за смртта на нашиот колега Јован Ристов. Изразуваме сочуство до неговата фамилија со верба дека трајно ќе остане во нашето сеќавање како другар, пријател, колега и истакнат експерт во областа на правната заштита на културното наследство.

На 10.12.2018 година во 11:00 часот, вo Музеј на Македонија ќе се одржи комеморација за починатиот Јован Ристов.

Слава му

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed