Извештаи

Троишоци на носители на јавни функции Превземи документ

Извештај за работа на сектор за превенција и инспекциски надзор за периодот Јули – Декември 2021 година (превзeми)

Годишен план за работа на сектор за превенција и инспекциски надзор за 2022 година (превземи)

Извештај за работа на сектор за превенција и инспекциски надзор за периодот Јануари – Јуни 2022 година (превземи)

 

 

Comments are closed