Примопредавање на функцијата директор на Управата за заштита на културното наследство

Денеска напладне, во просториите на Управата за заштита на културното наследство, во пријатна работна атмосфера се изврши примопредавање на функцијата директор.

Г-ѓа Весела Честоева функцијата в.д. директор на Управата за заштита на културното наследство, ја презеде од нејзиниот претходник в.д. директорот Зоран Павлов, обврзувајќи се на посветена работа, одговорност, отчетност и транспарентност.

Досегашниот в.д. директор Павлов ја запозна директорката Честоева со актуелните состојби и планираните активности во периодот што следува.

Bookmark the permalink.

Comments are closed